Restaurants en bars op vliegveld Curacao


Gastronomie op vliegveld Curacao

Vliegveld Curacao heeft een breed scala aan bars, cafes en restaurants met een grote verscheidenheid aan voedsel en dranken in de lokale en internationale eet-en drink gelegenheden. Deze restaurants en bars op vliegveld Curacao bieden de bezoekers en reizigers cafeïne kicks, koud bier, verse broodjes, gezonde maaltijden en heerlijke snacks zoals onze beroemde lokale kaas, tonijn en pastechi..


Brochures en een handige kaart van het winkel-en het gastronomie gebied zijn beschikbaar op vliegveld Curacao en zullen binnenkort beschikbaar zijn in de meerderheid van de lokale hotels.

Openingstijden van de restaurants en bars op vliegveld Curacao

Zowel aan de landzijde als aan de luchtzijde zijn de restaurants en bars op Curacao Airport geopend vanaf de eerste vertrekkende vlucht tot de laatste vertrekkende vlucht.

Restaurants en bars op vliegveld Curacao op de eerste verdieping van de terminal van de luchthaven zijn;Restaurants en bars op vliegveld Curacao op de begane grond van de terminal van de luchthaven en in de open lucht van Food Plaza zijn onder meer:


 
Disclaimer, privacy & cookies