Vliegtickets Curacao


Om uiteindelijk te kunnen landen op het vliegveld van Curacao heeft u natuurlijk vliegtickets Curacao nodig. Om van Nederland naar Curacao te vliegen zijn er twee mogelijkheden: vliegen vanaf Amsterdam of vanaf Rotterdam. Daarnaast zijn het vooral American Airways en KLM die de vluchten naar en van Curacao verzorgen.

Vliegticket Schiphol – Curacao

Met de meest bekende maatschappijen heeft u een vliegticket Curacao vanaf zo’n 800 euro. U heeft dan een retourticket voor uw reis naar Curacao. Omdat er verschillende vliegtuigmaatschappijen zijn met vluchten naar Curacao kunt u meerdere keren per dag vertrekken van Schiphol naar Hato Airport Curacao.


Vliegticket Rotterdam Airport – Curacao

Hoewel u in eerste instantie waarschijnlijk zult denken aan een vertrek vanaf Schiphol, kunt u tevens vliegen naar Curacao vanaf Rotterdam. In een aantal gevallen is dit zelfs goedkoper dan vliegen vanaf Schiphol. U doet er goed aan om de prijzen van vliegtickets goed te vergelijken omdat de prijsverschillen groot kunnen zijn. Keert u terug op een zondag vanaf Curacao dan is een vliegticket vanaf en naar Rotterdam vaak goedkoper. Bij een vertrek vanuit Nederland op zondag kunt u weer beter een ticket Schiphol – Curacao boeken.

Goedkope vliegtickets Curacao

Een vliegticket naar Curacao kan erg duur zijn. Voor sommige data lopen de prijzen soms wel op tot boven de 2000 euro. Het is echter goed mogelijk om goedkope vliegtickets Curacao te boeken. Ook hier weer het advies om goed de prijzen van de vliegtickets te vergelijken. Er zijn bijvoorbeeld ook vliegtickets verkrijgbaar via Arkefly en Seat Only waarbij de kosten voor een retourticket Curacao zo rond de 500 euro liggen. Daarmee bespaart u aanzienlijk op uw kosten. Ook zijn sommige dagen voordeliger om te vliegen.

 
Disclaimer, privacy & cookies